Spar tusenlapper på treningsmaskiner

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 2000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 4 000

Tredemølle - Epsilon LS200 V2

5 999 ,-

inkl. moms

9 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 4 000
  • Hjemmetrening for alle
  • Raske leveranser
  • Gratis frakt ved kjøp over 2000 NOK

Produktbeskrivelse

Tredemølle LS200 V2 er et stabilt løpebånd for deg som vil ha lett tilgang til treningen. Tredemøllen er designet slik at du enkelt kan utføre treningen din selv på hjemmebasis. Med en motor med 2 HK og en velutviklet løpeflate tåler den de fleste utfordringer. Du kan velge å gå eller springe opp til 16km/t og med en helling på hele 12 %.

Tredemøllen er konstruert med 6 stykk elastiske puter innvendig og 2 stykk utvendig, noe som gir en mer behagelig løpetur som også motvirker skader.

 

For praktisk oppbevaring folder du tredemøllen enkelt sammen og rulle den unna når treningsøkten er over. En LCD-skjerm på 5 tommer gir deg oversikt over hvor lang strekning du har tilbakelagt, hvor lenge du har løpt, hvilken hastighet du løper i m.m. På håndtakene finner du også pulsmåler som hjelper deg å holde et øye med pulsen for optimal trening. Med hele 36 stk. forhåndsinnstilte program får du raskt tilgang til inspirerende treningen som passer og motiverer deg best.

 

Er dere flere i familien som skal bruke tredemøllen, er det også mulig å stille inn for ulike brukere for en mer korrekt gjengivelse av all treningsdata.

 

En enklere sluttmontering kreves, monteringsanvisning på engelsk medfølger.

 

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2005! Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL