Spar tusenlapper på treningsmaskiner

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 2000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 2 000

Multigym Evoforce

8 999 ,-

inkl. moms

10 999 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Opplev den ultimate kombinasjonen av luksus og innovasjon med Evoforce Multigym - det perfekte valget for den kresne fitnessentusiasten som søker en overlegen treningsopplevelse hjemme. Vårt toppmoderne multigym har et elegant design og revolusjonerende motstandsteknologi, noe som gjør det til et must for alle som ønsker en komplett trening uten å gå på kompromiss med estetikken i hjemmet sitt.

I motsetning til tradisjonelle multigym, bruker Evoforce avansert motstandsteknologi som eliminerer behovet for tunge vektblokker. To sofistikerte nitrogenfylte sylindre, diskret plassert på baksiden av enheten, tilbyr jevn og justerbar motstand opp til 100 kg. Denne teknologien gir en enestående trening, som er både stille og jevn, perfekt tilpasset hjemmemiljøer.

Med over 100 forskjellige treningsmuligheter i en enkelt maskin, tilbyr Evoforce en uovertruffen allsidighet. Utfør alt fra grunnleggende øvelser som biceps curls og benarbeid, til mer avanserte bevegelser som kabelroing og tricepspress. Denne allsidigheten gjør det mulig å skreddersy din trening for å oppnå spesifikke fitnessmål, enten det er styrke, utholdenhet eller muskeltoning.

Til tross for sin robuste konstruksjon, er Evoforce overraskende lett med en vekt på bare 85 kg. Den er designet for å smidig integreres i ditt hjem med innebygde transport-hjul, noe som gjør det enkelt å flytte multigymmet ved behov. Den elegante og kompakte designen sikrer at den ikke bare blir et treningsutstyr, men også et stilig tillegg til ditt hjem.

Evoforce Multigym er mer enn bare et treningsutstyr; det er en investering i din helse og velvære, perfekt for den moderne, helsebevisste personen som ikke vil gå på kompromiss med kvalitet og design. Med Evoforce får du en gymopplevelse i verdensklasse, rett i ditt eget hjem.

Anbefalt takhøyde 240 cm. 

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2005! Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL