Spar tusenlapper på treningsmaskiner

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 2000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Om oss - Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2006!

Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris. Det som er vanskelig er å få disse to faktorene til å gå opp!

Alle produkter på Sportig.no er utvalgt og utviklet med kvalitet, pris og brukervennlighet i fokus. Vår målsetning er å kunne tilby markedets rimeligste alternativ, uansett om det handler om en ergometersykkel, crosstrainer, tredemøllle eller multigym. Modellen vår har vist seg å være vellykket, ettersom vi har fått toppkarakter i flere uavhengige produkttester.

Sportig.no er en del av Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsbedrift med hovedfokus innenfor området fitnessprodukter til hjemmebruk lette men også elektrisk drevne kjøretøy, slik som el-sykler og el-sparkesykler.

Vi driver en rekke egenutviklede nettbutikker i Norden der vi selger våre egne varemerker. Siden starten i 2006 har vi levert produkter til over 200 000 fornøyde kunder i Norden. Hovedkontoret og varelageret vårt er i Sverige, rett utenfor Stockholm, der vi per dags dato er omtrent: 35 ansatte.

Om Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2005! Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL