Spar tusenlapper på treningsmaskiner

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 2000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 3 000

Ellipsemaskin - Epsilon XT90

5 999 ,-

inkl. moms

8 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 3 000
  • Flere høye testresultater!
  • Stor og robust crosstrainer
  • Stilig design, ekstremt stillegående

Produktbeskrivelse

Epsilon XT90 er en stor og solid crosstrener med en avansert treningsmaskin med flere forhåndsinnstilte treningsprogrammer. Modellen har et veldig tungt svinghjul på 9 kg, noe som gir jevn og komfortabel drift selv med stor motstand.

Epsilon XT90 er en stor og robust crosstrainer med heftig økning som har blitt utstyrt med en innovativ treningscomputer som hjelper deg laste opp din trening til forskjellige forhåndsinnstilte programmer. Du velger hvordan treningsprogram skal kjøres (enten ved tid, opp til forhåndsinnstilt avstand eller kalorier) og datamaskinen regulerer motstanden automatisk under trening ved hjelp av en elektrisk servomotor. Programmene er utformet annerledes for å målrette mot hvilken type trening du leter etter for dagen, for eksempel intervall, utholdenhet eller fettforbrenning. Selvfølgelig vil du også kunne sette motstanden manuelt på 32 forskjellige nivåer. På et eget styrhåndtak er det håndpulsmaler for å holde styr på kroppens status under treningen. Datamaskinen er også utstyrt med en holder slik at du kan plassere smarttelefonen eller nettbrettet mot panelet.

 

Epsilon XT90 er på en god størrelse med høyt styr, som gir en ergonomisk treningsstilling for både korte og langsiktige personer. Steglengden er 41 cm, noe som gir en effektiv trening og naturlig følelse. Takket være den velutviklede størrelsen på treningsutstyret, har du utmerket stabilitet selv ved en veldig intensiv trening.

 

Svinghjulet er 9 kg tungt, noe som sikrer meget jevn og stabil drift selv ved tyngre motstandsnivåer. Fordelen med det store svinghjulet er ikke bare den glatte driften, men du kan også sette en tyngre maksimal motstand enn mulig på mindre maskiner. Denne muligheten er spesielt verdsatt under intervalltrening da de kan være mer utfordrende. Svinghjulet drives av drivrem og motstanden som genereres av magnetisme. Dette gir en veldig stille og vibrasjonsfri operasjon som er spesielt viktig i hjemmemiljøer der omgivelsene kan forstyrres av støy. Epsilon XT90 er koblet til en vanlig stikkontakt med den medfølgende strømadapteren. Du trenger ikke å kaste bort batterier. Etter treningen kan redskapet rulles vekk da den har transporthjul i støttebenet foran.

 

Produktet krever endelig montering før den kan brukes. Instruksjoner på svensk er inkludert.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2005! Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL