Spar tusenlapper på treningsmaskiner

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 2000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 3 000

Epsilon Airbike

7 999 ,-

inkl. moms

10 999 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Med en Epsilon Airbike får du en effektiv treningssykkel som er perfekt for de som ønsker å trene funksjonelt og fokusere på intervalltrening.

Epsilon Airbike brukes blant annet mye i crossfit. Designet gjør at du trener både armer og ben, og med viftemotstand får du en tøffere motstand jo mer du tråkker. 

Epsilon Airbike brukes vanligvis under korte intervalløkter og utfordrer hele kroppen. Sykkelen har også sterke knagger der bena kan hvile dersom du bestemmer deg for kun å belaste overkroppen. Måleren er funksjonell og enkel å bruke. Den har mulighet for å stille inn en timer for intervalltreningsøkter.

Epsilon Airbike brukes vanligvis under korte intervalløkter og utfordrer hele kroppen. Sykkelen har også sterke knagger der bena kan hvile dersom du bestemmer deg for kun å belaste overkroppen.

Måleren er funksjonell og enkel å bruke. Den har mulighet for å stille inn en timer for intervalltreningsøkter, se hvor lenge du trener, hjertefrekvensen, følge med på hastighet og kaloriforbrenning og mye mer.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2005! Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL