Spar tusenlapper på treningsmaskiner

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 2000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 5 000

Romaskin - Epsilon RX90

6 999 ,-

inkl. moms

11 999 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Epsilon RX90 er en meget solid romaskin for deg som vil nyte mange, lange og tøffe treningsøkter. Svinghjulsteknologien er basert på et luftviftesystem, som gir en meget behagelig treningsfølelse. Svinghjulet drives av en kjede for ekstra lang levetid selv ved intensiv bruk. Dette er en maskin som oppfyller kravene til de erfarne.

Etter vår mening er viftebremsen/luftbremsen den absolutt beste når det kommer til romaskiner. Jo fortere du ror, jo tyngre blir motstanden, og følelsen er veldig jevn og behagelig. Som treningsverktøy er romaskinen et utmerket verktøy for å trene både kondisjon og styrke. Med maskinen får du tilgang til muskelgrupper i overkroppen som ellers er vanskelige å trene, mens du jobber med bena.

Romaskin Epsilon RX90 er utstyrt med en treningscomputer som viser ulike treningsdata som antall repetisjoner, tid, kaloriforbruk og puls (krever egen pulsklokke 5.3khz). Enkel å montere og lett å brette sammen for oppbevaring.

Spesifikasjoner:

  • Svinghjul: Luftblåser
  • Vekt Netto/Brutto: 40/45 kg
  • Dimensjoner (LxBxH): (240x62x108 cm)
  • Mål demontert (LxBxH): (100x62x135 cm)
  • Maks brukervekt: 150 kg
  • Datamaskinfunksjoner: repetisjoner, tid, kalorier, hjertefrekvens
  • Mål forpakning A: 142 x 42 x 57 cm

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2005! Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL