Spar tusenlapper på treningsmaskiner

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 2000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Epsilon suspension trainer

499 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

Epsilon suspension trainer - Et kraftig og fleksibelt redskap for effektivt å styrke og tone hele kroppen! Epsilon suspension trainer er utstyrt med polstrede håndtak for økt komfort og stabilt grep, selv når hendene blir svette. Dette redskapet er utmerket for å bygge styrke og tone i magen, ben, armer, rygg, håndledd, hofter, skuldre og mye mer!

  • Fleksibelt og kraftfullt redskap for hjemmebruk
  • Bygger styrke og former hele kroppen
  • Sikkert grep
  • Håndtak designet for komfort

Epsilon suspension trainer kommer med justerbare stropper som gjør det enkelt å tilpasse lengden. Håndtakene er designet for å være myke og komfortable. Med Epsilon suspension trainer kan du utføre en rekke ulike øvelser for å trene hele kroppen. Den kan enkelt monteres i en dørkarm eller på en stolpe, avhengig av hvilken øvelse som utføres og hvilke forutsetninger som finnes. Inkluderer døranker og en ekstra stropp for fleksibilitet i bruk.

Spesifikasjoner:

Stroppenes lengde: 110-160 cm

Dørankerets lengde: 90 cm

Håndtak, lengde: 13,5 cm

Håndtak, diameter: 2 cm

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Sportig.no

Hjemmetrening på nettet siden 2005! Vår forretningsidé er å selge hjemmetreningsprodukter med god kvalitet uten at det koster en formue. Vi mener at det ikke er veldig vanskelig å selge fitnessprodukter som enten har høy kvalitet eller veldig lav pris.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL